Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Ikony biżuterii

Shinaobi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dzisiaj wam dam ikony biżuterii, ponieważ nie są one mi do niczego potrzebne, jestem w posiadaniu lepszego zestawu, a więc oto one:

tpJkH.png

Download:

http://www.speedyshare.com/ZHmW8/Nowe-przedmioty.rar

Scan:

https://www.virustotal.com/file/f787db0baf5ed0c480b80af6f49eea0e0b722dcb761470f9605b3cfbca445dd8/analysis/1352388954/

Ikony są w png, wystarczy exportować do tga.

Jeżeli masz pisać że słabe, to nie pisz wcale, zrób sobie lepsze.

Opublikowano

Daj źródło bo widziałem to gdzieś na epvp/inforge :)

Yyy, jakoś ja miałem to zapisane na dysku. Być może jest na epvp, nie mam pojęcia.

Opublikowano

Ja te biżu widziałem na globalu. xD

@są też ikony nowych broni.

Też to widziałem na globalu :P.

I jakieś ikony nowych zbrojek(albo kostiumów xD) też widziałem :D [nie mówię o metin2_patch_party]

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Fajne daj w .tga to będzie lubie to ! . Przyda się na serwer na którym nie będzie nic z PL ( mówie o swoim :P )

Opublikowano

Fajne daj w .tga to będzie lubie to ! . Przyda się na serwer na którym nie będzie nic z PL ( mówie o swoim :P )

w globalu masz w tga nie zabezpieczone.
Opublikowano

Jaki patch ? Terenzo mógłbyś dać unpacker całego globala łącznie z patchami tymi "zabezpieczonymi"

Opublikowano

Co to problem zmienić na .tga ? ;o wysil się ..

Opublikowano

Wiem nie problem a odpakować te patche z PL ? / już mam ładnie to wygląda w gierze :] jeszcze raz dzięki

Opublikowano

omg. żaden patch. ikony te są w pliku icon w folderze pack . to archiwum nie jest w żaden sposób zabezpieczone.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...